Πώληση!
Εκδρομή στην Νυρεμβέργη

Εκδρομή στην Νυρεμβέργη

Share this

aka

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις : 18/12, 26/12

645,00 €

-100,00 €

745,00 €

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 05 ΜΕΡΕΣ

ΜΕΡΑ 1  ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ - ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Πτήση για το Μόναχο. Άφιξη και αναχώρηση για το Ρέγκενσμπουργκ που βρίσκεται στην «καρδιά» της Βαυαρίας, στο βορειότερο σημείο του Δούναβη. Η πόλη αποτελούσε από το Μεσαίωνα έως και την αρχή του 19ου αιώνα σημαντικό πολιτικό και οικονομικό κέντρο της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, και μετέπειτα της Γερμανίας. Οι πανύψηλοι πύργοι στο ιστορικό του κέντρο, οι γραφικές μεσαιωνικές γειτονιές στην όχθη του ποταμού και η μαγευτική ατμόσφαιρα που αποπνέει συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό! Μεταφορά στη Νυρεμβέργη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2  ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Πρωινό και αναχώρηση για τη μεσαιωνική Νυρεμβέργη. Θα θαυμάσουμε το επιβλητικό Κάστρο, αναγεννησιακά κτίρια, γοτθικούς ναούς, το ειδικό δικαστήριο, την Κομαντατούρα και την αγορά της πόλης και θα περιηγηθούμε ανάμεσα σε γραφικές λιθόστρωτες πλατείες και τις όμορφες γέφυρες του ποταμού Pegnitz. Η πόλη υπέστη μεγάλες καταστροφές κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ξαναχτίστηκε αλλά εκείνο που δεν αποκαταστάθηκε ήταν το αμαυρωμένο από τη ναζιστική περίοδο όνομά της. Η ύπαρξη του Δικαστικού Μεγάρου όπου πραγματοποιήθηκαν οι 13 δίκες θα στιγματίζει αιώνια την πόλη. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε το σπίτι του αναγεννησιακού ζωγράφου Άλμπρεχτ Ντύρερ, το Μουσείο Παιχνιδιών ή να απολαύσετε την τοπική μπίρα της Φραγκονίας Τούχερ. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3  ΒΑΜΒΕΡΓΗ - ΣΤΑΪΝ - Φάμπερ Καστέλ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για το μαγευτικό Μπάμπεργκ (Βαμβέργη) στη Φραγκονία, χτισμένο πάνω σε 7 λόφους, με εκπληκτική αρχιτεκτονική, παλαιοπωλεία και εννέα ζυθοποιίες με πάνω από 30 ποικιλίες της περίφημης Γερμανικής μπίρας. Μεταξύ άλλων θα δούμε το παλιό Δημαρχείο και τον Καθεδρικό Ναό του 1012. Χρόνος ελεύθερος για να δοκιμάσετε τις ποικιλίες μπίρας και τοπικές λιχουδιές της Φραγκονίας. Συνεχίζουμε για το Στάιν, όπου θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο της Φάμπερ Καστέλ, έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως κατασκευαστές μολυβιών, στυλό και πολυτελών αξεσουάρ γραφείου, που ιδρύθηκε το 1761 και παραμένει διαχρονικός σε πείσμα της επέλασης της τεχνολογίας. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4  ΡΟΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΤΙΝΚΕΛΣΜΠΙΛ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Ρότενμπουργκ. Είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις της Βαυαρίας, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Τάουμπερ, η οποία διατηρεί μέχρι σήμερα αναλλοίωτο τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, καθώς όλα καταδεικνύουν ότι ο χρόνος στο Ρότενμπουργκ σταμάτησε στο Μεσαίωνα! Το όνομά της σημαίνει «κόκκινο φρούριο», λόγω του κόκκινου χρώματος στις σκεπές των κτιρίων, ενώ οι περισσότερες κατοικίες και τα καταστήματα χρονολογούνται από το 1560. Συνεχίζουμε για το Ντίνκελσμπιλ, πιο ήρεμος αλλά εξίσου παραμυθένιος προορισμός, με όμορφα σπίτια κατασκευασμένα από ξύλο, παλιά κάστρα και παρεκκλήσια. Επιστροφή στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5  ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό μεταφερόμαστε στο Μόναχο και ακολουθεί ξενάγηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Πανεπιστήμιο, την Αψίδα του Θριάμβου, το Εθνικό Θέατρο κ.ά. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη, όπου θα θαυμάσουμε το Ανάκτορο Ρέζιντεντς και περνώντας από την περιοχή με τις ιστορικές μπιραρίες θα καταλήξουμε στην κεντρική πλατεία Marienplatz. Εκεί βρίσκονται το Νεογοτθικό Δημαρχείο, η Στήλη της Παρθένου Μαρίας (Marienschule), το εντυπωσιακό Παλαιό Δημαρχείο (Altes Rathaus) και η Peterskirche, η παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου, με τα περίτεχνα αρχιτεκτονικά στολίδια της. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον Καθεδρικό Ναό της Παρθένου Μαρίας (Frauenkirche) με τους εκπληκτικούς τρούλους. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μονάχου για την πτήση της επιστροφής.
Αναχωρήσεις2 κλινο**1 κλινοΠαιδί
18/12, 26/12645+ 195595
** Η τιμή ισχύει για κρατήσεις έως 60 μέρες πριν την αναχώρηση στην συνέχεια υπάρχει επιβάρυνση + 50 € / άτομο (Από 60 μέρες - 30 μέρες)
* Από 30 μέρες  πριν την αναχώρηση μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων + 50 € / άτομο
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μόναχο - Αθήνα με Lufthansa
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Park Inn by Radisson Nuremberg 4* ή παρόμοιο
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν βάσει προγράμματος
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών
 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 285€
  • Εισιτήρια εισόδων
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ LUFTHANSA

  • ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ    LH 1757    06:00    07:40
  • ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ    LH 1756    19:20    22:45
Σημείωση :
  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
  4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ